Новини

12.03.2024 - До Довірчого списку внесено нові сертифікати кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг «eSign» ТОВ «Ілайф»

Відповідно до частини сьомої статті 30 Закону України «Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги», підпункту 20 пункту 4, пункту 8 Положення про Міністерство цифрової трансформації України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2019 року № 856, розділу ІІІ Порядку ведення Довірчого списку, затвердженого наказом Міністерства цифрової трансформації України від 08 листопада 2023 року № 139, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27 листопада 2023 року за № 2038/41094, та на виконання наказу Міністерства цифрової трансформації України від 08.03.24 № Н 41, до Довірчого списку внесено сертифікати кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг «eSign» ТОВ «Ілайф», що відповідають таким послугам: Кваліфікована електронна довірча послуга формування, перевірки та підтвердження чинності кваліфікованого сертифіката електронного підпису чи печатки за алгоритмом ДСТУ 4145-2002; Кваліфікована електронна довірча послуга формування, перевірки та підтвердження кваліфікованої електронної позначки часу за алгоритмом ДСТУ 4145-2002. Наказ Міністерства цифрової трансформації України від 08.03.24 № Н41 «Про внесення змін до Довірчого списку».


13.08.2023 - Оновлені CMP сертифікати Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг "eSign" ТОВ "Ілайф"

Повідомляємо, що для підтримання належного рівня функціонування програмного забезпечення, яке використовується для підпису електронних документів, необхідно до 13 серпня 2023 року завантажити та додати до «файлового сховища сертифікатів» нові CMP сертифікати Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг "eSign" ТОВ "Ілайф".

17.04.2023 - Оновлений OCSP сертифікат Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг "eSign" ТОВ "Ілайф"

Повідомляємо, що для підтримання належного рівня функціонування програмного забезпечення, яке використовується для підпису електронних документів, необхідно до 19 квітня 2023 року завантажити та додати до «файлового сховища сертифікатів» новий OCSP сертифікат Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг "eSign" ТОВ "Ілайф". Кваліфіковані сертифікати відкритих ключів доступні для завантаження за цим посиланням. https://ca.e-life.com.ua/pages/root-crt

30.06.2022 - Раді повідомити про можливість використання КЕП у складі хмарного сервісу eSign на нових ресурсах!

Шановні користувачі сервісу eSign! Раді повідомити про можливість використання КЕП у складі хмарного сервісу eSign на нових ресурсах! До таких ресурсів сьогодні відносяться: ЦЗО, Дія, ID.GOV.UA, НСЗУ! Для підтвердження підписання на вказаних ресурсах слід завантажити на смартфон мобільний додаток "eSign": - для Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.esign.elife.ua - для IOS: https://apps.apple.com/ua/app/esign-e-life/id1576152584?l=ru Інструкції по використанню КЕП у складі хмарного сервісу eSign ви можете переглянути на нашому YouTube-каналі: https://www.youtube.com/channel/UC_VJ_t3aYKaq88-TENkAx9w Завантажити додатки та знайти Інструкції також можна на нашому сайті: https://ca.e-life.com.ua/ Для авторизації в мобільному додатку вашим логіном буде ваш номер телефону. Пароль - це пароль від останнього отриманого КЕП (якщо у вас більше одного КЕП). Успіхів у ваших справах! Перемоги та Миру! Дякуємо за ваш вибір! Залишайтеся з нами!

22.06.2021 - Розпочалось активне використання "хмарних" КЕП eSign у медичній практиці

Вітаємо медичні заклади, що долучилися до співпраці з КНЕДП ТОВ "Ілайф"! КЕП на захищеному "хмарному" середовищі eSign це чудове рішення у роботі з сервісами eHealth, що значно спрощує та пришвидшує передачу електронних медичних записів до електронної системи охорони здоров'я. Лікарі, що працюють з МІС "МедЕйр" вже відчули переваги "хмарних" КЕП. Адже такі нововведення мають лише допомагати у їх нелегкій праці! КНЕДП ТОВ "Ілайф" готовий до співпраці з іншими МІС! Спробуйте наші КЕП у своїх сервісах і ви не пошкодуєте!

24.05.2021 - eSign успішо інтегровано з зовнішніми сервісами

КЕП від eSign успішно інтегровані з такими сервісами як: - МІС "МедЕйр" ( https://e-life.com.ua/ ), - Кабінет Підприємця ( https://cabinet.tax.gov.ua/ ), - МінЮст ( https://usr.minjust.gov.ua/ ), - Прозоро ( https://prozorro.gov.ua/ ), - ДержГеоКадастр ( https://e.land.gov.ua/ ). На завершальному етапі інтеграція з: - MEDoc ( https://medoc.ua/ ), - Вчасно ( https://landing.vchasno.com.ua/ ).

22.04.2021 - Триває процес інтеграції з сервісами Центрального засвідчувального органу

Триває процес інтеграції з сервісами Центрального засвідчувального органу та тестування КЕП, виданих КНЕДП ТОВ "Ілайф". Вже дуже скоро ми почнемо видачу кваліфікованих електронних підписів.

16.04.2021 Завершено реєстрацію Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг

Центральним засвідчувальним органом було зареєстровано Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг eSign ТОВ "Ілайф". Товариством проводяться останнії підготовчі роботи перед запуском – тестування власних КЕП.